Sponsorer og samarbeidspartnere 

Byggmester Hofstad

Vi takker Byggmester Hofstad for støtten til nok et arrangement!
Enten du har behov for byggmester og snekker til enkel oppussing, omfattende rehabilitering eller skal bygge nytt er Byggmester Hofstad AS plassen og begynne for og få realisert dine drømmer.
Ta kontakt for gratis og uforpliktende befaring.  

Norfloor Flissenter

Vi takker Norfloor på Tiller for støtten til nok et arrangement!
Norfloor har helt siden starten i 1979, levert fliser samt tilbehør til tusenvis av norske byggeprosjekter og er Norges eldste flis-kjede med 29 butikker spredt over hele landet. Siden starten har vår visjon vært å levere italienske fliser av høy kvalitet og innovativt design, sammen med den beste faglig kompetansen og servicen i bransjen, gjennom eksklusive avtaler med Italias fremste flis produsenter.

Maskinagentur - Opel

Vi ønsker Maskinagentur - Opel velkommen med på laget!

Bedriften ble etablert i 1911 og er Europas eldste gjenlevende Opel-forhandler. Gjennom årene har bedriften hatt mange bilagenturer, men har siden 2013 satset bare på Opel og er blant de største Opel-forhandlerne i Norge.

Maskinagentur er et komplett bilanlegg som også omfatter karosseriskader og lakkering for flere bilmerker. Vi har i dag 38 ansatte og 3 lærlinger.

Compass Fairs

Vi takker Compass Fairs for støtten til nok et arrangement!

"Vi er totalleverandør innen messearrangement, og leverer alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangement. Siden 1997 har vi arrangert vår egen boligmesse i Norge.Boligmesse er landsdekkende, og årlig arrangerer vi ca. 20 messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør".

Foraas Områdesikring

"Foraas Områdesikring AS er midt-Norges største totalleverandør av fysisk områdesikring med mer enn 30 års erfaring i bransjen.

Vårt største konkurransefortrinn er menneskene. Vi er 30 sterke - der flere av oss har vært ansatt i årevis, helt opptil 22 år i Foraas".

Gym Sport

Vi ønsker Gym Sport velkommen med på laget!

"Vi fører solide produkter i mellomklassen og i overklassen. Kundegruppen er alt fra private til større treningssenterkjeder. Du kan være sikker på en trygg handel hos oss, og med tilsammen over 35 års bransjeerfaring kan vi det vi driver med".

Fit4days

Vi takker Fit4days for støtten til nok et arrangement!

"Få lunsjen eller overtidsmaten levert til din bedrift".
Hos fit4days kan du også som privatperson abonnere på sunne og gode måltider. Ta å sjekk ut deres hjemmeside for å finne den avtalen som passer deg best!

www.kj-stenhuggeri.no
www.kj-stenhuggeri.no

Kjørsvik Stenhuggeri AS

Vi takker Kjørsvik Stenhuggeri for støtten til nok et arrangement!

Kjørsvik Stenhuggeri as har lange tradisjoner for produksjon av gravminner. De har en moderne maskinpark, og sammen med dyktige fagfolk er de i stand til å produsere kvalitetsprodukter i flere kategorier. De leverer også benkeplater til kjøkken og bad, bygningsstein og spesialprodukter som døpefontene og pokaler.


https://www.buviksystemservice.no/
https://www.buviksystemservice.no/

Buvik Systemservice

Vi takker Buvik Systemservice for støtten til nok et arrangement!

"Vi kan hente ut data fra ødelagte telefoner, nettbrett, datamaskiner og servere.​Kan også ta oss av installasjon og konfigurasjon av disse.
Vi utfører reparasjoner og bytte av deler på din maskinvare. Kan også fjernstyre for å feilsøke og fikse ting".

Knockout.no

Knockout.no er Norges eneste leverandør av live streaming av kampsport. Her finner du sendinger fra NM, Nordiske mesterskap og internasjonale turneringer. Knockout.no streamer fra flere forskjellige typer kampsport. Har du lyst til å se Norway Fight Night 2019 en gang til?? Opprett en konto og se så mange ganger du vil!

Art of light

Art of light film & photography har de siste årene vært vår fotograf og filmregissør. Han har laget alle våre promofilmer, og for oss er det et høydepunkt hvert år årets film slippes! Sjekk ut hans sider i sosiale medier. 

Fighter Sport

"Fighter sport er den ledende leverandøren av kampsportutstyr i Norge. Vi skal være best på vareutvalg og service, og jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og konsepter.

I mer enn 30 år har vi levert kvalitetsutstyr til utøvere over hele landet.
Kampsportutstyr er vårt fag, og det eneste vi selger".

              H2 Frisør

H2 i Trondheim har, siden den første salongen åpnet i 1983, vært ledende på hår og hudpleie i Trondheim. Dette har vi klart blant annet ved å konstant fornye oss, samt etablert nye og spennende frisør og hudpleieklinkker. 


Rema 1000 Liljendal

Vi ønsker Rema 1000 Liljendal velkommen med på laget!

Vi takker Rema 1000 på Liljendal for støtten til Norway Fight Night 2019. Den forholdsvis nye butikken ligger bare et lite steinkast fra Sirkus shopping og som vanlig er "det enkle er ofte det beste". 
Følg de gjerne på Facebook ved å trykke her!

Franzefoss

Vi ønsker Franzefoss AS velkommen med på laget!

Franzefoss leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og gruss. Sjekk ut deres hjemmeside for gode løsninger på deres avfall!