Norway Fight Night - vår historie 

 

I 2012 arrangerte Norway Fight Night sitt første show i Charlottenlundhallen i Trondheim, og i 2019 er vi klare for vårt sjette arrangement lørdag 14.september i Kolstad Arena. Det har vært en lang og spennende reise og vi føler fortsatt at vi bare er i begynnelsen på noe enda større enn det vi har vært med på så langt. 

Norway Fight Night har som visjon å vise frem våre beste lokale fightere, samt nasjonale og internasjonale utøver. I løpet av våre fem foregående show har vi hatt med stilarter som boksing, kickboksing, K1, MMA, taekwondo, proffboksing og til publikums store glede har vi også hatt showkamper. Vi har også arrangert familiedager hvor hele kampsportmiljøet har vært invitert til å vise frem sin idrett. Her har vi i tillegg til de ovenfornevnte hatt glede av å bli nærmere kjent med karate, krav maga, vikingkamp, bryting, sumobryting, fu shih kenpo, jiu jitsu og capoeria. Det har vært viktig for oss å vise frem mangfoldet som finnes i Trondheim, spesielt med tanke på alle de barn og unge som ikke finner plassen sin i annen organisert idrett. 

Når vi ser tilbake på hvem vi har hatt med oss i ringen er det mange gode prestasjoner og utøvere å se tilbake på. Mange av utøverne har tatt steget ut i den store verden og er kjente ansikt langt utenfor landegrensene våre. UFC-fighter Emil Weber Meek er kanskje den mest kjente akkurat nå, og han var med å gikk en showkamp mot kompisen Thomas Formo fra Evolve Academy tilbake i 2013. Året etter gikk de nåværende proffbokserne Hadi Srour og Kai Robin Havnaa hver sin landskamp under "Fight Night in Hell" og året etter fikk vårt trønderske publikum bedre kjennskap til Bernard Torres. Torres har fått en strålende start på proffkarrieren sin i Spania og står med ni strake seire. Hvem vet, kanskje får vi se en av disse tilbake på Norway Fight Night innen et par år?

Andre fightere vi har hatt med oss er Christian Kvatningen, Ken Robin Vestrheim, Martin og Simen Larsen, Daniel Nordås, Vegar Tregren, Marielle Hansen, Fam Elgan, Simen Nysæter, Anders Eggan og Kristopher Schau! 

I 2018 var vi så heldige, og dyktige, å få arrangere de første profesjonelle boksekamper i Trondheim på 45 år. Når Anders Eggan gikk inn i ringen lørdag 15.september 2018 var det 45 år siden siste profesjonelle boksekamp i Trondheim. Flere har prøvd både før og etter oss, men fortsatt står de to proffkampene med Anders Eggan og Simen Nysæter igjen som de to eneste ti siste tiårene. Det ble en fantastisk ramme i Kolstad Arena og vi håper å gjenskape dette i 2019.

Alt dette er historie og gode minner, nå må vi løfte blikket å se fremover.

Lørdag 14.september åpner vi nok en gang dørene til Trondheims nye storstue, Kolstad Arena. Vi har mange gode minner derfra fra i fjor, og vi håper sammen med dere å skape nye minner og erfaringer for fremtiden. Siden siste har vi også signert vår første fighter, Anders Eggan signerte nylig en langsiktig avtale med Norway Fight Night, noe vi er svært stolte over. Anders viser de gode holdningene og verdiene som må til for å være en del av vårt selskap. Vi gleder oss til tiden fremover Anders!

Sunniva Hofstad, Lars Christian Johnsen, Elmin Zivcic, Kent Erik Bådstad, Luke Santarelli, Simen Nyæter og Anders Eggan vil utgjøre hjemmebokserne denne kvelden. Det blir tre amatørkamper og fire profesjonelle kamper. Det har vært hardt arbeid og lange dager, men jo nærmere vi kommer jo mer gleder vi oss til å ta i mot et stort publikum. Velkommen!

Tusen takk til alle som har fulgt med oss på veien, dere blir ikke kvitt oss enda..:)


                              FOR KJØP AV BILLETTER TRYKK HER!