Takk!

Tusen takk til alle som bidro til at Norway Fight Night 2019 ble en suksess! 

Den store kvelden som vi har gledet oss til å månedsvis kom plutselig, varte noen timer og var plutselig over. Når man lever i "Fight Night" boblen i måneder er det litt godt og litt rart når det hele er over. Kampene vi har gledet oss til så lenge kan være over på ett eneste slag og man vet aldri hva som skjer. 

Vi er stolte over hva vi har fått til, og vi håper dere hadde en like fin kveld som vi hadde! Man ønsker seg alltid litt mer folk inn dørene, uansett hvor mange som løser billett. Vi hadde 1200 tilskuere inn dørene. Av fire sportsarrangement lørdag kveld trakk vi nest flest tilskuere, kun slått av et fotballag kalt Rosenborg. Det må vi være fornøyde med. Tusen takk til alle som tok turen, og tusen takk til alle som har støttet oss med økonomisk hjelp, tjenester eller ved å dukke opp "in person" og hjulpet til. 

Våre hovedsponsorer
Tusen takk til våre hovedsponsorer Byggmester Hofstad, Norfloor Flissenter, Compass Fairs og Maskinagentur Opel Trondheim. Uten deres støtte hadde det blir svært vanskelig for oss å gjennomføre Norway Fight Night 2019. Byggmester Hofstad leverte årets tøffeste premie når han premierte bort "en snekker for en dag" til en heldig vinner. Det var stor interesse rundt konkurransen og vi håper den heldige vinneren får rettet opp noen skjeve karmer. Norfloor flissenter møtte i år som i fjor opp mannsterke under selve fightnighten. Utrolig kult at dere klarer å samle så mye folk! Norfloor var hovedsponsorer av kampene til Sunniva Hofstad og Simen Nysæter. 

Compass fairs, hva skulle vi gjort uten dem? De stiller med stoler, bannere, designer, bord, barkrakker, barløsninger, tepper, kjøleskap, TV, you name it! Skal dere arrangere større event, ta kontakt med Compass fairs, de har en løsning på det meste. Maskinagentur Trondheim stilte med hele fem selgere og fem tøffe biler utstilt på utsiden. Det ble mye bilprat utover kvelden og vi håper at noen sikret seg en Opel i uka som gikk!


Andre samarbeidspartnere og sponsorer
Det er utrolig mange å takke, og vi skal gjøre vårt beste for å huske dere alle! 
- Kolstad Arena; Heidi er et rivjern som løser det meste. Hun og resten av teamet står på fra vi kommer til vi går. Morgen og kveld. Time etter time. Takk!
- Kolstad IL; Takk for at dere stilte med mange og ikke minst dyktige dugnadsfolk! Dere gjorde jobben så mye mye lettere for oss. Tusen takk for lån av klubbhuset også!
- Total lyd; Vi har samarbeidet i mange år, og vi håper dere er med oss i årene som kommer. Tusen takk for at dere leverer lyd og lys av høy klasse. 
- Stein Roger Arnøy; WOW, for en fyr. Han har hjulpet oss i mange år med lyssettingen. Han og guttene hans er de første vi kontakter når vi skal ha fight night. 
- Knockout.no; Knockoout.no streamet showet vårt og stod også bak det visuelle dere så på storskjermene i Kolstad Arena. Kenneth sørget for at filmen Art of light & photography hadde laget ble spilt, at logoene til sponsorene var på plass og at dere fikk kysset litt når "kiss cam`en" kom på. 
Art of light & photography; Lucas Gordon har det for vane å levere promofilm i forkant av fight night, og han leverer film og bilder av høy klasse. I år var intet unntak!
Rema 1000 Liljendal; Rema 1000 Liljendal var ny sponsor av året og hjalp oss med flere ting. Vi har fått hjelp til mye varer og vi har fått gode avtaler på å levere tilbake det som ikke ble brukt. Tusen takk for all hjelp!
Meråker kjøtt; Pøls må vi ha på grillen, og det fikk vi av Meråker kjøtt!
Foraas; Med et stort publikum og med skjenkebevilling må vi ha avgrensede områder med bruk av gjerder. Gjerdene ble levert av Foraas. Takk for all hjelp til nok et arrangement.
PCM security; For at arrangementet skal gå trygt for seg er det viktig med gode og erfarne vakter. PCM security sørger alltid for at ting går knirkefritt. 
Fit4days; Fit4days leverte nydelig mat til oss på fredag. Mat som både vi og utøvere fikk gleden av. Fit4days stilte også med ringdamene Trude og Lise. 

Buvik systemservice; Buvik systemservice har vært med på fight night nesten lenger enn vi har vært selv. Det føles i hvert fall slik. Buvik er en viktig og trofast støttespiller og leverer alltid flott premier til både publikum og utøvere.
Fighter sport; Fighter har produsert sine egne proffhansker. Disse ble tatt i bruk under fight night. Hansker som utøverne gav gode tilbakemeldinger på. Fighter hadde også en stand i hallen. 
Franzefoss; Franzefoss hjalp oss med container. Det blir mye søppel etter en fight night, og da er det kjekt å ha et sted å kaste det!
Bilreklame; Bilreklame driver med mer enn bare reklame på biler, de har blant annet laget de flotte rundeskiltene våre. 
Trønder-Lyn fotball; Tusen takk for at dere nok en gang lånte bort partyteltet deres. Effektivt satt opp, og demontert
Bokseklubben av 1930; Takk til alle fra B-30 som stilte opp å hjalp oss med bokseringen! Dere var også delaktig i ryddingen søndag, vi ryddet rekordraskt!
NBF; takk for samarbeidet i forbindelse med avviklingen av amatørkampene!
NPBF; takk for samarbeidet i forbindelse med avviklingen av proffkampene og prosessen før, underveis og i etterkant av fight night. 
Provincialen; utestedet hvor vi hadde innveiingen vår. Ta turen til Provincialen neste gang du skal ut på byen i Trondheim. Du kommer ikke til å angre.
Kenneth Vilstrand; Kenneth har vært vår trubadur de siste to årene, takk for at du stilte opp både på innveiingen og under selve fight nighten!
Roar Eggan; vår stødige og eminente konferansier!
Tuukka Koistinen; vår stødige og eminente ringannouncer! 
Markus Lahmi; Uten Markus hadde dette gått skeis, takk for at du fikset matchene for oss, også når det så som mørkest ut. 
DJ Marius Lund; En god fight night trenger en god DJ og det hadde vi absolutt i år også!
United Bakeries; Tusen takk nok en gang for alt dere hjelper oss med. Kiosken hadde ikke vært det samme uten dere.
Mesterbakeren; Tusen takk for at dere holder oss mette når vi jobber og sliter. 
Vivian; Tusen takk for at du tok ansvar for baren. Du har stålkontroll!
Ringnes; Tok for hjelp til leveranse, tips og henting.
Andreas og Endre Leinslie Svendsen; for noen ARBEIDSJERN! TAKK
FagTrykk; plakater, flyers, programblader, alt blir laget i en fei!

Familie, slekt og venner; Tuuuuusen takk for at dere har holdt ut med maset vårt i månedsvis. Takk for at dere der hjemme har latt oss holde på med det vi synes er morsomst på jord. Takk til alle som var med oss både før, etter og ikke minst underveis. Mange har gjort mye, stort og smått. Takk til dere alle! 

Gym sport; Takk for støtten!
H2 frisør; Takk for støtten!
Fehn Consulting; Takk for støtten!
Kjørsvik Stenhuggeri; Takk for støtten!
Bwell; Takk for hjelpen!
SmartProfil; Takk for hjelpen
Bernhard Theis; Takk for hjelpen!