Info om åpen innveiing!

Åpen innveiing på Provincialen fredag 13.09!

Endelig er det klart hvor vi skal ha innveiingen og det blir på et av byens kuleste utesteder! Provincialen ligger på hjørnet av ærverdige Frimurerlogen midt i Trondheim sentrum.

Dørene åpner klokken 19.30 og da vil trubaduren Kenneth Vilstrand spille i ca 30 min. Samme Kenneth vil du også få se både i ølteltet og i bokseringen under Norway Fight Night 2019 dagen etter.
Innveiingen starter klokken 20.00 og det vil være åpen bar med mulighet til å kjøpe seg forfriskninger. Det er ingen aldersgrense på arrangementet, men alle under 18 år må være ute til klokken 21.00.
Vi håper så mange som mulig vil få med seg innveiingen fredag kveld, her blir det god stemning, musikk, mulighet for en prat med fighterne og dere kan fortsette kvelden ut i de sene nattetimer.

Etter at vi er ferdige med Fight Night på lørdag tar Provencialen også i mot de som ønsker å fortsette kvelden i byen! Det er mulig med bordreservasjoner, noe vi anbefaler!
Kom å se Sunniva Hofstad, Elmin Zivcic, Kent Erik Bådstad, Ahmed Abdelfattah, Anders Eggan, Simen Nysæter, Luke Sebastian Santarelli og Lars Christian Johnsen!

Sjekk ut gjerne ut Provincialen sin hjemmeside! www.provincialen.no/