Våre fightere! 

Anders er vår første signering av fightere som representerer Norway Fight Night. Han blir dermed vår naturlige hovedkamp lørdag 14.september i Kolstad Arena. Anders har tidligere vunnet både junior og senior-NM og han har også en Nordisk tittel som junior å se tilbake på. Han deltok også under junior-EM i Kroatia i 2015. 

Anders er ubeseiret i sine fire første proffkamper og går her sin femte proffkamp mot Volodomyr Romanenko fra Ukraina. 

Simen Nysæter bokser sin tredje fight night og han har garantert en hensikt om å forbli ubeseiret på våre show. Han vant i 2015 over engelsk motstander og i fjor vant han på poeng over Ivan Lysytsia fra Ukraina. Simen har flere ganger vært norsk mester og han er også tidligere Nordisk mester. 

I år møter han Samo Jangirov fra Sverige i det som blir en tøff batalje! 

Lars Christian Johnsen imponerte så stort i 2018 at han var førstemann på blokka vår når vi skulle sette opp amatørkortet. Lars tapte i mars mot Ahmed Abdelfattah under NM i Oslo, og vi gir han her sjansen til å få sin revansje.

Dette blir et tøft oppgjør mellom to svært gode boksere!

Luke Santarelli debuterer under Norway Fight Nihgt i bokseringen, og det som profesjonell bokser! Luke har i mange år drevet med MMA, og er nå profesjonell MMA-utøver bosatt i England. Han representerer Evolve Academy (tidl. MMA Trondheim), en gym som har en lang og god historikk i å produsere fightere i verdensklasse.
Det blir spennende å se hvordan Luke klarer seg når føtter og bryting ikke kan tas i bruk. Men vi er sikre på at det takler Luke aldeles utmerkes. Vi oppfordrer hele MMA-miljøet til å komme å heie frem sin mann!
Luke møter Valentins Kotosovs fra Latvia i sin debut.

Sunniva Hofstad er jenta som i fjor utfordret europamesteren i sin klasse. Det endte med et svært knepent tap. I år har Sunniva selv kommet hjem med en sølvmedalje fra EM etter å ha stoppet Italia i kvartfinalen og slått Estland klart på poeng i semifinalen. I finalen tapte hun på splittet dommeravgjørelse mot den regjerende mesteren. Hun har siden det også vunnet gull i Nations Cup i Serbia. Sunniva er i storform!

Nå møter hun ei tøff irsk jente som på sin side kom hjem med bronse fra EM i en annen klasse. Dette blir et fartsfylt oppgjør! 

Elmin Zivcic fra Stjørdal bokseklubb er en allsidig fighter som behersker mange former for kampsport. Han er tidligere europamester i K1, han er på det norske landslaget i kickboksing og han har vært Nordisk mester i boksing! Han er regjerende norgesmester i supertungvekt, en tittel han har innehatt de siste to årene. 

Elmin er en svært teknisk bokser og er veldig hurtig i forhold til mange av de andre i vektklassen han bokser i. Han møter en svæææær finne i denne kampen, og vi gleder oss til å se de tyngste gutta i aksjon. Finske Antti Lehmusvirpi kommer garantert til å gi Elmin kamp om seieren. 

Kent Erik Bådstad er den eneste hjemmebokseren som ikke er trønder eller representerer en trøndersk klubb, men hva gjør vel det!? Lørdag 14.september er Kent Erik hjemmebokser på lik linje som de andre, trønder eller ikke trønder, vi digger Kent Erik! Kent Erik har tidligere vært norsk mester i boksing og han har blant annet deltatt i Nordisk mesterskap. Han har også vært en jævel i skisporet, så da er det ingen tvil om at det er en godt trent herremann vi får se i vår andre proffkamp. 

Raufossingen bokser sin sjette profesjonelle kamp og han står med recorden 4-1 så langt i karrieren. 

Bådstad kommer med en stor tilreisende heiagjeng, velkommen skal dere være!